21 de març 2013

N-II a Sant Daniel, 20 anys després

Fa més de 30 anys que des de l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) defensem el territori i proposem un nou model social, ambiental i econòmic. Ara fa 20 anys de la inauguració de la Variant de Sant Daniel, en aquell moment l’ANG amb la Coordinadora N-II per l'Autopista s’hi van deixar el cor i l’ànima, vam lluitar i desafortunadament vam perdre, però l’ANG segueix treballant i aconseguint victòries, com salvar el Pla de Vidreres o la sentència del polígon de Roses.

Aquests darrers anys els moviments ecologistes hem demostrat que treballem pel bé comú, que la situació actual genera desigualtats socials i ambientals, i que els reptes que ens trobem davant només es poden encarar des de la justícia ambiental i social.

El model d'infraestructures és un clar exemple de com les polítiques i les decisions del passat condicionen la nostra qualitat de vida actual i futura. Cal apostar duna vegada per totes per un model econòmic i ambiental que garanteixi el benestar de les persones i el territori.

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/628755-vint-anys-dn-ii-per-sant-daniel.html

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/629587-lautentica-variant.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada